[Wlug] A second Aurora - SPARC question....

Ken Jones kjones at ziplink.net
Sun Dec 21 18:58:01 EST 2008


Oops!

I just looked inside my ULTRA SPARC ONE.  The ethernet I/O appears to be embedded in the big mother board.  That is not good if I am correct.

Any suggestions??

Ken Jones
  ----- Original Message ----- 
  From: Ken Jones 
  To: wlug at mail.wlug.org 
  Sent: Sunday, December 21, 2008 6:31 PM
  Subject: Aurora - SPARC question....


  Folks,

  I've not been WLUG active for a year or more.   Back then the half of my 111 gig PC disc which was dual booted with FEDORA developed a permanent error.  The other half's  XP installation has been OKAY.  I have learned to us WINDOWS.

  Meanwhile my SUN ULTRA running as an Aurora SPARC SAMBA file server since 1993 has been chugging along just fine.

  I live in Fitchburg.  We have been without power for nine days.  110 volts came up yesterday evening.  Much to my chegrin my SUN was unhappy.  I used a rescueCD to boot.  All came back except my ethernet card.  It would not start.  The little light at the far end on the IP cord does not glow...

  ---------
  /etc/rc.d/init.d/network restart

  says,  "Bringing up interface eth0:  Determining IP information for eth0 ... failed.
             [FAILED]"

  The card is claimed to be a 'sunlance' card.

  Any ideas?  Is the card fried do you think?

  I have a second SPARC machine.  It's ethernet was working last time it was powered.  Must I swap?

  Ken Jones
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mail.wlug.org/pipermail/wlug/attachments/20081221/29411a5c/attachment.html 


More information about the Wlug mailing list